Kun je geld verdienen met GPT-programma's?

Jij wilt geld verdienen vanuit je luie stoel? Dat kan door deel te nemen aan GPT-programma's. Hiervoor heb je alleen een computer, een mailbox, een internetverbinding en een klein beetje tijd nodig.

Wat is een GPT-programma?

GPT-programma's zijn bedrijven waarbij je je kunt aanmelden met een e-mailadres, vervolgens worden er e-mails gestuurd met aanbiedingen die jij als ontvanger moet openen. Voor ieder geopend mailtje ontvang je een kleine vergoeding. GPT staat voor "get paid to" dat in het Nederlands "krijg betaald voor" betekent. Sommige GPT-programma's bieden ook enquêtes aan waaraan je deel kunt nemen. Voor een ingevulde enquête ontvang je dan een vergoeding, deze kan soms wel oplopen tot 1 euro per keer. Tot slot hebben GPT-programma's in veel gevallen contracten met webwinkels, via het dashboard van het GPT-programma kun je geld verdienen door te shoppen bij webshops. In sommige gevallen ontvang je ook kortingscodes van deze webwinkels, waardoor het nog interessanter wordt om van een GPT-programma te shoppen. Je krijgt dan namelijk al voordat je überhaupt al iets hebt gekocht een voordeel, na je aankoop krijg je via het GPT-programma punten toegewezen die je kunt laten uitbetalen. Zo snijdt het mes aan twee kanten!

Geld verdienen met GPT-programma's door;
  • Openen van e-mails
  • Meedoen aan enquêtes
  • Winkelen bij webwinkels
De vergoedingen die je ontvangt in het GPT-programma kun je bij sommige aanbieders direct uit laten betalen, bij andere GPT-programma's spaar je punten die je later kunt omzetten in geld óf waardebonnen. Door deel te nemen aan een GPT-programma kun je dus wel degelijk geld verdienen.

Voordelen van GPT-programma's

  • Het is volledig gratis
  • Je hoeft geen opleiding gevolgd te hebben
  • Je kunt geld verdienen vanuit je luie stoel
  • Het is prima te combineren met een full-time baan

Welke GPT-programma's zijn er in Nederland?

In Nederland bestaan tientallen GPT-programma's hieronder zullen we er een paar benoemen waar we goede ervaringen mee hebben en waarvan wij weten dat ze ook echt uitbetalen.

Euroclix (lees meer over Euroclix)
Zinngeld
Qassa (voorheen Moneymiljonair)
Crazymails
NuCash  
Geldrace

Door je bij bovenstaande GPT-programma's aan te melden verdien je al direct €5,95 én ontvang je €10 aan cadeaubonnen. Je verdient dus alleen met het aanmelden al €15,95! Dat is makkelijk en snel verdiend toch?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten