Zijn spaarprogramma's rendabel?

Waarschijnlijk ben je al eens in aanraking gekomen met spaarprogramma's via het internet. Je ziet ze op sommige websites voorbij komen óf je bent via je vrienden, familie of kennissen al eens uitgenodigd om lid te worden van een spaarprogramma. Nu is de vraag of het wel rendabel is om deel te nemen aan online spaarprogramma's, met andere woorden loont het nu om je aan te melden?Op deze vraag kunnen we kort zijn, ja het loont! Verderop in dit artikel zul je lezen wat een spaarprogramma je kan opbrengen of beter gezegd wat je ermee uitspaart.

Loont het om je aan te melden bij een online spaarprogramma?

Niet alle online spaarprogramma's zijn even effectief, zo zijn er tientallen online spaarprogramma's te vinden die simpelweg te lang duren voordat je ze kunt laten uitbetalen. Desalniettemin zijn er in Nederland voldoende spaarprogramma's waarmee je op erg eenvoudige wijze een leuk zakcentje bij elkaar kan sparen. Voorbeelden van betrouwbare spaarprogramma's zijn; 
Euroclix (lees meer over Euroclix)
Zinngeld
Qassa (voorheen Moneymiljonair)
Crazymails
NuCash  
Geldrace

Met bovengenoemde spaarsystemen bouw je punten op door mails te lezen, aankopen te doen bij webwinkels of door bijvoorbeeld deel te nemen aan enquêtes. Voor het lezen van een mail ontvang je een vast aantal punten, door deel te nemen aan een enquête is het afhankelijk van de duur van de enquête hoe hoog je vergoeding zal zijn. Bij een bestelling bij een aangesloten webwinkel krijg je een vergoeding die ook weer afhankelijk is van het aankoopbedrag. Hierbij snijdt bij sommige aankopen het mes aan twee kanten, je kunt namelijk gebruik maken van kortingscodes die je via het spaarprogramma kunt verkrijgen. Zo betaal je bijvoorbeeld geen verzendkosten én bouw je punten op. Hierdoor heb je 2x een voordeel – de kosten om het product te ontvangen worden lager én je krijgt als het ware geld terug doordat je via het spaarprogramma punten spaart. Je kunt het shoppen bij webwinkels via een spaarprogramma in principe vergelijken met een cashback actie.

Hoe kun je snel geld verdienen met een online spaarprogramma?

Wanneer je je aanmeldt bij een spaarprogramma ontvang je al meteen een welkomstbonus, vervolgens doe je er verstandig aan om je profiel aan te vullen. Hiermee verstrek je informatie die voor het spaarprogramma relevant is om enquêtes te sturen. Om snel je saldo te laten toenemen dien je elke dag de mailtjes die je ontvangt te openen en regelmatig deel te nemen aan de enquêtes. Daarnaast kun je wanneer je online aan het shoppen bent ook je saldo bij het spaarprogramma een boost geven. Tot slot kun je vrienden en kennissen uitnodigen om ook lid te worden van het spaarprogramma, als beloning ontvang je dan de welkomstbonus opnieuw én ontvang je bij Euroclix iedere maand 10% van de punten (Clix) die het door jouw aangebrachte lid heeft verzameld. De spaarprogramma's van Zinngeld, Crazymails en Geldrace hebben een vergelijkbaar verdiensysteem.  

Conclusie online spaarprogramma's

Het is een gemakkelijke manier om een leuk zakcentje bij te verdienen, zonder dat het je erg veel tijd kost. Hoewel de opbrengsten niet heel erg hoog zullen zijn, is het aanmelden bij spaarprogramma's wel rendabel.

Tips voor het aanmelden bij een spaarprogramma

Wil je belangrijke persoonlijke mailtjes en mailtjes van een spaarprogramma gescheiden houden? Maak dan een los e-mailadres aan speciaal voor de e-mails die je ontvangt van de spaarprogramma's.  Dit kan geheel gratis via Gmail of Hotmail. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten