Medailles in Farmville2

Sinds een aantal weken is de jaarmarkt ingevoerd binnen het spel Farmville 2.
Via de jaarmarkt kun je een medaille verdienen, door medailles te verdienen wordt het mogelijk om meer taken bij de buren uit te voeren waardoor je meer geld en punten kunt verdienen.
Maar hoe verder je in het rijtje met medailles komt des te meer punten je nodig hebt om de volgende medaille te verdienen.

Medailles met Farmville2

De eerste medaille die je kunt verdienen is een bronzen medaille, vervolgens kun je een bronzen medaille met ster winnen. De volgende stap is de zilveren medaille en vervolgens de zilveren met ster.
Tot slot zijn er nog twee medailles te verdienen namelijk de gouden medaille en de gouden medaille met ster.
Eenmaal de medailles verdient dien je voldoende punten te blijven scoren om de medaille te behouden, anders raak je ze kwijt en ga je iedere keer een stapje terug.

Hoe kun je punten verdienen

Om op de jaarmarkt punten te verdienen voor de medailles dien je bekroonde gewassen te oogsten, ieder gewas heeft zijn eigen meesterpunten. Zo levert de tomaat het laagst aantal meesterpunten (16 punten) en een bekroonde asperger levert het meest op namelijk 43 punten.
Echter kun je door buren te bezoeken ook meesterpunten verdienen, wanneer je bij je buren op bezoek gaat kun je hier gewassen bewateren, bemesten of oogsten. Zoek om deze reden naar producten die doorgaans lang duren voordat deze gereed zijn, deze leveren veel meesterpunten op.
Om het proces met de meesterpunten te versnellen kun je de gouden schep aanschaffen, deze is te koop voor 200.000 munten en te verkrijgen bij je wagen waarmee je naar de jaarmarkt gaat (deze staat naast de winkel waarmee je goederen kunt verkopen aan de kruidenier)

Naar de jaarmarkt
Iedere donderdagavond komt Walter je ophalen om naar de jaarmarkt te gaan, hier strijd je om de eerste plaats. Wanneer je als eerste eindigt krijg je doorgaans veel vrienden naar je boerderij die je komen feliciteren, dit is ideaal omdat je dan minder mest of water nodig hebt om hetzelfde doel te bereiken.
Ook ontvang je veel extra munten als beloning voor je inzet, het is dus erg raadzaam om veel meesterpunten te verzamelen gedurende de week voorafgaand aan de donderdagavond.

6 opmerkingen:

 1. de schep is 200.000 munten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de reactie, zal het aanpassen. Vast een typefoutje geweest.

   Verwijderen
 2. waarom heb ik nog geen mestsillo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een mestsilo kun je pas bouwen wanneer je genoeg munten en blauwe duimen hebt. Dan kun je bij de uitbreidingen (rechts onderin) aangeven dat je een mestsilo wilt bouwen.

   Verwijderen
 3. Hallo Sander
  Je weet veel ik heb een vraag. Ik heb op 24 juli jl. sleutels gekocht en betaald en tot heden niets gekregen. Heb diverse e-mails gestuurd naar Microsoft en Zynya tot heden niets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Eliane, zou je graag verder willen helpen alleen weet ik hier niets van. Ik heb zelf nog nooit echt iets gekocht (met echt geld) in Farmville2. Ik kan hier dus helaas niets over zeggen. Ik denk dat je een reactie van zygna moet afwachten.

   Verwijderen