Payment service providers onder de loep

Naast een goede hostingpartij dient een webshop een goed systeem te hebben die de betalingen afhandelt, de Payment service provider.  Een payment Service Provider (PSP) is de partij die de online betaling afwikkelt. Ondertussen bestaan er plenty partijen die de online betaling kunnen afwikkelen.

Docdata
Docdata is bekend om zijn e-fullfilment diensten, vooral grote partijen maken gebruik van Docdata.
Omdat Docdata zich ook richt op fullfilment richt het zich op meerdere facetten dan enkel het afwikkelen van betalingen kan het een interessante partner zijn voor grotere organisaties.

Multisafepay
Deze aanbieder van online betaalsystemen bestaat al ruim 15 jaar en is erg goed in het afhandelen van grote aanvraagstromen. Zeker voor grote webshops is Multisafepay een goede keuze.

Sisow
De payment service provider Sisow is op het moment erg interessant voor startende webondernemers. Sisow hanteert lage kosten, goede service en is daarnaast erg uitgebreid.
Sisow is uniek bij het aanbieden van de mogelijkheid om achteraf te betalen, deze betaalmogelijkheid is noodzakelijk wanneer je een webshop wilt aansluiten bij het ‘Thuiswinkel Thuiswinkelwaarborg’, daarnaast straalt deze betaalmogelijkheid vertrouwen uit waardoor gebruikers eerder een bestelling bij de webshop te plaatsen.

Buckaroo
Deze payment service provider is erg uitgebreid gekeken naar het aantal betaalmethoden. Ook Buckaroo heeft een optie om achteraf te betalen. Buckaroo hanteert meerdere pakketten zo hebben ze een starterspakket, deze is het goedkoopste maar ook het minst uitgebreid. Echter is het pakket dat Buckaroo aanbiedt wel prijzig vergeleken met concurrent Sisow.

De bank 
De grote Nederlandse banken zoals ABN Amro, Rabobank en ING hebben een eigen pakket gelanceerd om de online betaling te regelen. Echter blijken deze partijen niet erg geschikt voor een webshop.
Banken kunnen de betalingen goed afhandelen maar de technische support blijkt in praktijk ondermaats.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten