Waarvoor dienen de badges in Farmville2?

Sinds kort is het mogelijk om met FarmVille2 badges te verzamelen. Deze badges moet je verzamelen voor de 'scoutingvlag' die naast het gebouw staat aan de overkant van de straat. Maar wat kun je met de badges bereiken, en hoe kom je aan badges? Dat zullen we je toelichten in dit artikel.

Badges verzamelen

Badges kun je verzamelen door bepaalde opdrachten te vervullen. Zo dien je bijvoorbeeld 50 dieren te voeren, 100 voer te maken of bijvoorbeeld 50 gewassen bemesten. Om er exact achter te komen wat je moet doen om een badge te krijgen of te kijken hoever je al bent om een badge te bemachtigen moet je even op het boek klikken links onderin beeld.

Wat kun je met de badges?

De badges die je gedurende het spel verzameld zorgen ervoor dat je certificaten bemachtigd. Met deze certificaten zijn te verkrijgen in brons, zilver en goud.
  • Brons certificaat - met dit certificaat worden alle gewassen in 1x bemest.
  • Zilver certificaat - met dit certificaat hebben de dieren de gehele dag honger.
  • Gouden certificaat - met dit certificaat stijg je een level.
Door de badges kun je dus certificaten behalen en daarmee kun je ervoor zorgen dat je de boerderij sneller kunt uitbreiden en dat je eerder andere gewassen kunt verbouwen. Ook zijn er nog verschillende ranken te behalen tijdens het verzamelen van badges en certificaten, daarover zullen we later nog een artikel maken.

Veel plezier met het spelen van FarmVille2, mocht je nog vragen hebben dan kun je deze hieronder stellen. Ook kun je dit artikel delen via social media, zodat je FarmVille2 vrienden kunt helpen met het spelen van FarmVille2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten