Uitbreiden in FarmVille2 met blauwe duimen

Het uitbreiden van je boerderij is erg belangrijk tijdens het spelen van FarmVille2. Door je boerderij uit te breiden wordt het mogelijk om meer dieren te houden of meer gewassen te verbouwen. Doordat je meer dieren kunt houden of meer gewassen kunt verbouwen kun je meer geld verdienen en sneller naar een hoger gaan, waardoor je andere gewassen en dieren kunt aanschaffen.
De blauwe duimen in FarmVille2 spelen een belangrijke rol tijdens het uitbreiden van je boerderij. In dit artikel leggen we je uit hoe je aan blauwe duimen kunt komen.

Voltooi opdrachten

Door opdrachten te voltooien binnen FarmVille2 ontvang je per opdracht 1 tot 3 blauwe duimen. Doorgaans bestaan de opdrachten die je krijgt uit 5 onderdelen, dat betekent dat je 5 duimen per opdracht ontvangt. Dit is mooi meegenomen maar het schiet niet echt op om met het voltooien van opdrachten voldoende blauwe duimen bij elkaar te sparen voor een uitbreiding voor bijvoorbeeld de watertoren of een windmolen. Hiervoor heb je namelijk minimaal 300 duimen voor nodig, dat zou betekenen dat je circa 60 opdrachten moet voltooien voordat je een uitbreiding kunt aanschaffen.

Haal je wekelijkse doelen bij de marktkraam

Bij de marktkraam worden bestellingen geplaatst, per bestelling die je voltooid ontvang je munten en blauwe duimen. Het is afhankelijk van de moeilijkheid van de opdracht hoeveel munten en blauwe duimen je ontvangt. Voor een gemakkelijke opdracht ontvang je 1 blauwe duim, de moeilijke opdrachten zijn 3 blauwe duimen waard. Voltooi je binnen 1 week 15 bestellingen dan ontvang je 100 blauwe duimen als bonus. Kijk dat tikt aan om je uitbreidingen snel te realiseren!

Help je co-op de doelen te behalen

Wekelijks kun je met je co-op deelnemen aan het behalen van 1 doel, dat verloopt eveneens via de marktkraam. Met je gehele co-op krijg je een opdracht om een tiental (en later een honderdtal) bestellingen te verwerken. Ieder lid uit de co-op draagt met het voltooien van een bestelling bij aan het realiseren van het co-op doel. Wanneer je met je co-op het doel bereikt krijg je 200 blauwe munten als bonus. Doorgaans voltooi je met het behalen van je co-op doel ook meteen je persoonlijke wekelijkse doel bij de marktkraam, dat betekent dus dat je al 300 blauwe duimen als bonus ontvangt!


Heb je nog vragen dan kun je deze hieronder stellen, ook is het handig om dit artikel te delen met je FarmVille2 vrienden zodat zij ook beter worden in het spel. Daarvan zou jij kunnen profiteren zeker wanneer ze in dezelfde co-op zitten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten