Welke producten promoten via affiliate marketing?

Wil je aan affiliate marketing gaan doen? Dan is het erg belangrijk dat het product dat je wilt gaan promoten bij het onderwerp van de website aansluit. Wat je namelijk graag wil is dat de bezoekers van je eigen website naar de website van de affiliate gaan, het uiteindelijk doel is dat de bezoeker daar overgaat tot een aankoop. Om deze reden is het van wezenlijk belang dat de te promoten producten perfect aansluiten bij het onderwerp van je eigen website.

Het affiliate marketing product kiezen

Zoals in de inleiding al gedeeltelijk duidelijk werd is het erg belangrijk om bij affiliate marketing het onderwerp van de website aan te laten sluiten bij het te promoten product. De bezoekers hebben namelijk een bepaalde verwachting waarheen zij geleid worden wanneer zij op een verwijzing binnen de website klikken. Door altijd het onderwerp te laten aansluiten bij de website is de kans groot dat de bezoeker uiteindelijk overgaat tot het plegen van een aankoop. En dát is exact waar het om draait bij affiliate marketing, bezoekers doorsluizen naar een andere website zodat zij daar een aankoop kunnen plegen - een deel van de orderwaarde is vervolgens voor de publisher (plaatser van de link).


Welke producten kun je promoten via affiliate marketing?

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel via affiliate marketing aanbieden.
Denk aan diensten zoals verzekeringen, zorgverzekeringen en offerte aanvragen. Echter zijn er ook affiliate partijen die producten aanbieden, zoals elektronica, fietsen, autoaccessoires, games, kleding, kinderspeelgoed etc. Tot slot zijn er nog diensten in Nederland die e-books verkoopt, die jij als affiliate partner ook kunt aanbieden. Meer over affiliate marketing kun je hier terugvinden.

Wil je meer weten over hoe jij een passief inkomen via het internet met affiliate marketing kunt verdienen? Dan raad ik je aan om je eens te verdiepen in dit programma van Casper Camps.


Heb je nog vragen over affiliate marketing? Laat dan een reactie achter hieronder dan zullen we ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt beantwoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten